Lediga lokaler

Acesso Kontorshotell

Under 2019 planerar vi att öppna ett kontorshotell med fasta kontorsrum och ett antal flexiplatser. Det blir ett öppet och intressant kontor för kreativa och sportiga företagare. Konferensrum, kopiering, wi-fi, lunchrum, Gym24, motorvärmare, nyckellöst, städat och med mötesplatser. Mer information kommer framöver här och på Facebook.

 

Se planritning:

Lokalen blir inflyttnigsklara under vintern och kan anpassas till dina önskemål. Ring Björn på 0706-574050 för visning eller mer information.

Östra 150m2 (Uthyrd f.o.m 1 april 2019)

Lagom stor lokal för både kontor, lager eller mindre produktion. Ligger vägg i vägg med Gym24 och har även samma entré. Lokalen har högt till tak och har bra ljusinsläpp. Egen toalett med dusch samt ett litet förråd.  Östra ligger på andra våningen och har stor varuhiss och bred trappa upp.

Lokalen  har eget pentry men tillgång till det gemensamma lunchrummet som har mikrovågsugn, spis, kyl och frys. Utanför entrén finns tillgång till motorvärmare och kundparkeringar.

Se planritning:

Lokalen blir ledig 1 maj 2018 och kan anpassas till dina önskemål. Ring Björn på 0706-574050 för visning eller mer information.

Norra flygeln 180m2

En fantastisk lokal som passar många olika verksamheter. Öppen planlösning med ett litet pentry, konferensrum och 3 stora kontor med plats för två i varje.

Högt till tak, bra ljusinsläpp samt egen stor ventilation. Toalett med dusch samt tillgång till det gemensamma kompletta lunchrummet.
Entré via det nybyggda trapphuset och tillgång till motorvärmare och kundparkeringar. Lokalen ligger vägg i vägg med gymmet och invändig access utan att behöva gå ut.

Se planritning:

Lokalen är ledig från 1 augusti 2018 och kan anpassas till dina önskemål. Ring Björn på 0706-574050 för visning eller mer information.