Om Acesso

Acesso Fastighete AB äger och förvaltar Upplaget 7 på Storlienvägen 42. Ett företagshotell på 2000m2 fördelat på 6 lokaler i olika storlekar. Fastigheten ligger strategiskt bra ute vid vägen mot Åre. 3 km från Östersunds centrum i Lugnvk med goda parkeringsmöjligheter för både kunder och personal.

Under 2021 får fastigheten ny fasad i silverfärgad sinusplåt och ett band av kornblå kompositplåt. Vi har anlitat Jämtlands bygg och hantverk AB som gör ett fantastiskt jobb. För elarbeten står Telehantering i Östersund AB som även har totalansvar för passage och larm i huset.

Vi har fått förfrågan att under en kort period då Lugnviksskolan renoveras fungera som fritidsgård i en av lokalerna. Ett industriområde är normalt inte lämplig för dessa ändamål enligt vår mening men då det inte finns så mycket andra alternativ har vi tackat ja. Vi anser att man måste ställa upp då dessa ungdomar annars inte skulle ha en trygg plats att vara på i närheten under renoveringen. Väntar nu på startbesked och hoppas att fylla övervåningen med framtidens generation.